FÅ EN KOSTNADSFRI DIGITAL ANALYS AV DIN SKOG

Gör som många andra skogsägare redan gjort och få en analys av din skog, helt utan kostnad. Analysen ger dig bättre koll på nuläget och du får samtidigt en användbar guide till rätt vägval för dig och din skog.

För långsiktigt och lönsamt skogsägande
Som en service till alla skogsägare i våra områden (Jämtland, Härjedalen, Hälsingland och Värmland) erbjuder vi en kostnadsfri digital analys av din skog. Det gör vi för att vi vill att det ska vara både långsiktigt och lönsamt att äga skog. För att det ska vara långsiktigt och lönsamt, är det viktigt att rätt insatser i skogen genomförs vid rätt tidpunkt.

Om du som skogsägare har bra koll på hur din skog mår, så blir det enklare att prioritera mellan olika insatser framöver, t.ex. röjning, gallring, avverkning eller dikesrensning. För göra det enklare för dig att äga skog och prioritera mellan olika åtgärder, så erbjuder vi en digital genomgång av din skogsfastighet. Det kostar ingenting, vi väljer att se det som en service.

Vad som ingår i den digitala analysen
I den kostnadsfria digitala analysen går vi igenom din skogsfastighet digitalt, tittar på hur behovet av skogsskötsel ser ut och rekommenderar lämpliga åtgärder. Vi skriver också i vilken ordning och när i tid vi tycker att åtgärderna bör genomföras. Analysen levereras sedan till dig i form av en digital rapport. Rapporten innehåller:

  • En översyn av din skogsfastighet i digital form
  • De övergripande behov av åtgärder vi kan se
  • Rekommendationer kring underhåll och skogsskötsel
  • En uppskattning av hur mycket skog du kan avverka
  • En karta över din skogsfastighet som bland annat visar områden med avverkningsbar skog samt vilka områden som är i behov av underhåll/skötsel
  • Om du vill, ett möte med en skogsrådgivare (via telefon eller som ett möte)

Pris:
Kostnadsfritt

Så gör du för att få en digital analys av din skog
Fyll i formuläret som finns längre ned på sidan.

Vill du istället "prata skog" med någon av våra kunniga skogsrådgivare?
Ring eller mejla i så fall någon av skogsrådgivarna så besvarar de dina frågor.

Om Meraskog
Meraskogs affärsidé är att skapa ett långsiktig, hållbart och värdefullt skogsägande i generationer. Våra skogsrådgivare är personligt engagerade och har lång erfarenhet i skogsbranschen och en stark etablering i Härjedalen, Hälsingland, Värmland, Dalarna och Småland.

Ja tack, jag vill få en kostnadsfri översyn av min skog!

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Tyvärr gick något fel.
Försök igen.