Skogsskolan

Välkommen till Skogsskolan! 

Skapa användare och påbörja utbildningar. 

I oktober 2022 slog vi samman med Sveriges största skogsägarförening - Norra Skog. Nu har vi möjlighet att erbjuda utbildningar genom Norra Skogs Skogsskola. Utbildningarna är förankrade i vetenskapen samtidigt som de är enkla att ta till sig och utbildningsutbudet är utformat för att vara både mångsidigt och lättillgängligt, oavsett om du föredrar att studera online eller vill delta i fysiska träffar och praktiska övningar. 
 
Utbildningarna är öppna för alla - oavsett om du äger skog eller inte. De är tillgängliga via webb, när du vill och var du vill. Så att du kan anpassa din inlärning efter ditt eget tempo och livsstil. 
 
Så här kommer du igång

  1. Skapa en användare här: https://www.norraskog.se/kunskap/skapa-konto
  2. Du bekräftar ditt nya konto genom att klicka på en länk som du får till den e-postadress du angett. När du har klickat på länken är du klar och kan fortsätta med att logga in. 
  3. Logga in på kunskapssidorna med din användare eller ditt BankID: https://www.norraskog.se/kunskap/login
 
  4. Hitta din utbildning, till exempel Grundkurs Skog. Klicka på "köp kurs" på kurssidan. Slutför betalstegen.
    Kursen är nu tillgänglig i din användarprofil i Skogsskolan. När du loggar in nästa gång kan du direkt komma åt kursen genom att besöka kurssidan och klicka på knappen "Starta kurs", som är placerad på samma plats där du tidigare hittade "köp kurs". 
      
    Och du, tveka inte på att höra av dig till din skogsrådgivare om du önskar hjälp för att komma framåt. 

Kontakta din skogsrådgivare