Funderar du på att röja i din skog?

Då har vi mycket att prata om. Röjning ökar kvalitén och värdet på din skog då det ger högre diametertillväxt, färre storm- och snöskador samt mindre självgallring. Men vad ska tas bort och hur mycket? Våra skogsrådgivare kan det som är värt att veta och kan guida dig rätt.

Vi kan till exempel hjälpa till genom att:

  • Besvara dina frågor om när du bör genomföra röjningen, vad du bör röja samt hur mycket du bör röja. Genom att röja korrekt optimerar du utvecklingen och ser till att de bästa stammarna får så gynnsamma förutsättningar som möjligt.

  • Röja dina bestånd. Vi kan hjälpa dig både med planering och genomförande.

  • Ge råd till dig som vill röja själv.

Vill du prata röjning med oss?
Ring eller mejla någon av våra kunniga skogsrådgivare så besvarar de dina frågor och hjälper dig att komma framåt. Du kan också fylla i formuläret nedanför, så ringer någon av våra skogsrådgivare upp dig.

Om Meraskog
Meraskog verkar för ett långsiktigt och lönsamt skogsägande. Våra skogsrådgivare är personligt engagerade och som fristående aktör så förmedlar vi virke till dem som ger dig de bästa villkoren. Vi har lång erfarenhet i branschen och en stark etablering i Jämtland, Härjedalen, Hälsingland och Värmland.

Jag har frågor om röjning och skulle vilja prata med en skogsrådgivare. Kontakta mig:

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Tyvärr gick något fel.
Försök igen.