BEHÖVER DU GALLRA I DIN SKOG?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar någon av våra kunniga skogsrådgivare dig och hjälper dig vidare med din gallring. Du kan självklart även ringa eller mejla oss.

En väl utförd gallring ger både direkta inkomster och ökar värdet på den kvarvarande skogen. Med minskad konkurrens mellan träden får man grövre träd och därmed större andel sågtimmer i framtiden. Vi kan exempelvis hjälpa dig med:

  • Besvara de frågor du har kring en eventuell gallring, t.ex. skattefrågor, ekonomiska och juridiska frågor.
  • Se till att du kommer igång med din gallring eller får hjälp genom hela processen - från start till genomförd gallring och sålt virke.
  • Kontakta rätt entreprenörer för en snabb och kostnadseffektiv gallring som håller hög kvalitet. Då vi är fristående på virkesmarknaden, d.v.s. inte knutna till något enskilt sågverk, kan vi sedan förmedla ditt virke till de köpare som betalar dig bäst.

Om Meraskog
Meraskog verkar för ett långsiktigt och lönsamt skogsägande. Våra skogsrådgivare är personligt engagerade och som fristående aktör så förmedlar vi virke till dem som ger dig de bästa villkoren. Vi har lång erfarenhet i branschen och en stark etablering i Jämtland, Härjedalen, Hälsingland och Värmland.

Jag har frågor om gallring och skulle vilja prata med en skogsrådgivare. Kontakta mig:

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Tyvärr gick något fel.
Försök igen.