SKA DU AVVERKA I DIN SKOG?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar någon av våra kunniga skogsrådgivare dig och hjälper dig vidare i processen. Du kan självklart även ringa eller mejla oss.

Då vi är självständiga på virkesmarknaden, det vill säga inte knutna till något enskilt sågverk, kan vi förmedla ditt virke till de som betalar dig bäst. Vi kan exempelvis hjälpa dig med:

  • Besvara de frågor du har kring en eventuell avverkning, t.ex. skattefrågor, ekonomiska och juridiska frågor.
  • Se till att du kommer igång med din avverkning eller får hjälp genom hela avverkningsprocessen - från start till genomförd avverkning och sålt virke. Du väljer själv vad du vill göra på egen hand respektive få hjälp med genom hela avverkningen. Vi kan hjälpa dig med delar eller allt.
  • Kontakta rätt entreprenörer för en snabb och kostnadseffektiv avverkning som håller hög kvalitet. Då vi är självständiga på virkesmarknaden, d.v.s. inte knutna till något enskilt sågverk, kan vi sedan förmedla ditt virke till de köpare som betalar dig bäst.

Om Meraskog
Meraskog är ett självständigt företag vars affärsidé är att skapa ett långsiktig, hållbart och värdefullt skogsägande i generationer. Våra skogsrådgivare är personligt engagerade och som självständig aktör så förmedlar vi virke till dem som ger dig de bästa villkoren. Vi har lång erfarenhet i branschen och en stark etablering i Härjedalen, Hälsingland , Värmland, Dalarna och Småland.

Jag är nyfiken och vill veta mer om avverkning, låt en skogsrådgivare kontakta mig.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Tyvärr gick något fel.
Försök igen.