Värmland

Nyhet! Vi öppnar nytt kontor i Grums

10 Jul, 2019

Meraskog växer så att det knakar och i Värmland märks det just nu väl. I sommar har vi fått förstärkning av fler skogsrådgivare och den 1 augusti öppnar vi ett nytt kontor i Grums. Tomas Johansson, vd för Meraskog i Värmland, ser fram emot en spännande och fartfylld höst. Tomas berättar:

- Med ett kontor i Grums, kommer vi att bli tillgängliga för fler skogsägare i Värmland. Det känns roligt. Vi har redan idag kunder i området och strävar efter att finnas nära våra kunder när det är möjligt. När vi i början av sommaren anställde en skogsrådgivare som bor i närheten, blev det naturligt att öppna ett kontor i Grums.

Det nya kontoret kommer att öppna i korsningen mot Borgvik och Värmskog på adressen Hammarstensallén 2. Där kommer skogsägarna mötas av två skogsrådgivare med en både bred och stark samlad kompetens, Joakim Nyrén och Karl Larsson. Tomas fortsätter:

- Som vd för Meraskog i Värmland känns det givetvis jätteroligt att det finns utrymme att växa. Skogsägarna efterfrågar vår hjälp och vi har mycket att bidra med. Med ett kontor i Grums, kommer vi närmare fler av våra kunder. Det blir en fördel både för oss och för skogsägarna på orten.

Med bara några veckor kvar innan det nya kontoret öppnar, räknar vi ned dagarna. Varmt välkommen förbi från den 1 augusti och framåt. I bild: Tomas (till höger) tillsammans med en av våra kunder.

Om Meraskog
Meraskog jobbar för långsiktigt och lönsamt skogsägande. Våra skogsrådgivare är personligt engagerade och som fristående aktör så förmedlar vi virke till dem som ger dig de bästa villkoren. Vi har lång erfarenhet i skogsbranschen och en stark etablering i Jämtland, Härjedalen, Hälsingland och Värmland.

DELA